Előételek

Füstölt mangalica szalonna

Házi füstölt kolbász

Paraszttál

Sajttál

Sült libamáj zsírjában

Tatár Beef steak

Hortobágyi palacsinta

Rántott Camembert sajt áfonyával

Sült keszeg burgonyasalátával

Vitamin saláta

Saláta juhsajttal

Levesek

Hideg gyümölcsleves

Erőleves kívánság szerint

Krémleves

Savanyú szíve-nyelve leves

Jókai bableves

Gulyásleves

Falusi húsleves gazdagon

Halászlé

Főételek

Spenót tükörtojással

Marhapörkölt

Vadas zsemlegombóccal

Töltött paprika

Székelygulyás

Székely libacomb

Libacomb párolt káposztával

Paprikáscsirke

Rántott csirkemell

Pácolt csirkemell roston

Besztercei csirkemell

Pulykamell fokhagymamártással

Rózsa Sándor tál

Nosztori ördögpecsenye csípősen

Cigánypecsenye

Roston sült mangalica Szűzpecsenye

Mangalica szűzpecsenye magyaros burgonyával

Gombás szarvasragu

Tűzdelt szarvas-szeletek áfonyával

Szarvas bélszínérmék "Erdész" módra

Rántott ponty

Pisztráng Molnárné módra

Mandulás pisztráng

Fogasfiiéroston

Fogasfilé rántva

Fogas tejszínes kapor mártással

Fogas-szeletek Bakonyi módra

Süllő egészben, roston /10g

Libamáj rántva

Libamáj roston fűszeres sült almával

Magyaros libamáj

Bélszínragu magyarosan

Bélszínfilé zöldbors mártással

Csopaki Grill-tál 2 személyre

Balatoni haltál 2 személyre

Csárdatál 2 személyre 2 személyre

Köretek - mártások

Tarhonya

Juhtúrós galuska

Rizs

Párolt köles

Zöldköret

Petrezselymes burgonya

Pirított burgonya

Burgonya krokett

Vegyes gyümölcs gyömbérrel ízesítve

Grillezett zöldségek

Pirított gomba

Zöldbors mártás

Paprikás mártás

Vörösboros barnamártás

Bakonyi mártás

Tartármártás

Tejföl

Ketchup

Saláták

Almapaprika

Cékla saláta

Kovászos uborka

Fejes zöldsaláta

Káposztasaláta tökmagolajjal

Uborkasaláta tejföllel

Paradicsomsaláta

Friss vegyes saláta

Desszertek

Ízes palacsinta

Túróspalacsinta vaníliaöntettel

Gundel palacsinta

Mákkrémmel töltött palacsinta vörösboros szilvaöntettel

Túrós rétes

Szilvásrétes

Túrós csusza

Jó étvágyat!

Kapfinger Attila Csárdagazda

mangalica szűzpecsenye rántott ponty Szarvas bélszínérmék Erdész módra vargabéles falusi húsleves gazdagon sült libamáj fogas tejszínes kapormártással székely libacomb jércesaláta Rózsa Sándor tál