Vendégkönyv

Másodszor is betértünk

Kedves Vendéglátónk!
Mai kétszeri étkezésünkért ismételten csak köszönetet tudunk mondani, mind az ételek, mind az italok nagyon ízlettek, a malom épülete kívülről és belülről szintén elnyerte tetszésünket, és a hangulatot csak javította a Sümegről származó pincér stílusa, kiszolgálása.
Üdvözlettel: egy pesti csapat :)

Csodálatos este volt...

Szeretném megköszönni régi cégemnek, hogy ilyen kellemes helyre hívtak meg minket nyugdíjas kollégáikat. Nagyon finom ételeket ettünk, kedvencem a rántott ponty és a remek palacsinta volt, ami egy különleges mákkrémmel volt megtöltve. Az étteremben igazi csárda hangulat van, rengeteg szép régi tárgyat láttam a falakon, ezek a gyerekkoromra emlékeztettek. Sajnos a kerthelységben nem tudtunk leülni, mert esett az esett az eső, de a zenészek elfeletették velem a rossz időt. Már a családommal is voltam itt egyszer és mondhatom, a lányomék is igen jól érezték magukat.
Üdvözlettel: Marika

rendezvény helyszín
A nagy nap

Idén agusztusban tartottuk esküvőnket, amit elég hosszú szervezés előzött meg. A Malom csárdát már régebbről ismertük, így az egyértelműnek tünt, hogy itt legyen a lagzink. A nagytermet választottuk a vacsora helyszinéül és utólag is jó döntés volt, mert a nagy kánikulában is kellemes hőmérsékletben ehettünk, táncolhattunk. A menüsor összeállításánál nagy segítségünkre volt az étterem vezetője, jó ötleteivel, tapasztalataival a legfinomabb ételeket ajánlotta nekünk. Hajnalig tartott a mulattság, és nem csak mi, hanem családtagjaink, barátaink is nagyon jól érezték magukat.
Móni

esküvő helyszín
Franciaorszagbol

Szeretnenk megkoszonni a malom csarda teljes szemelyzetenek,hogy ilyen kellemes helyen isteni finomsagokat ehettunk,a csarda csodalatos az etel izletes a kiszolgalas fantasztikus volt,csak ajanlani tudjuk es fogjuk mindenkinek ezt a kincset Csopakon.
Jovore is ottleszunk!
Viktoria es Louis

csárda, étterem

Írjon Ön is!